GENDING GENDING KAGEM UPACARA TEMANTEN II

Nuwun pangapuro kanggo dulur - dulur kabeh, sejatine sak jroning ati ora ono unsur kesengajaan, postingan Gending gending kagem upacara temanten yen tak gatekno pancen rodo mbulet, amarga neng kono tak pasang soko flash player gawane fileshare kanggo video lan Mp3. tapi sanadyan ngono iku isoh di unduh kanti syarat Internet Download Manager kudu di pasang.
saiki dulur - dulur kabeh rasah do mrengut, berkat FLASH simpati aku isoh ngunggahke meneh file Mp3 sing ana hardisk mbah huyutku ..xixixi ....
ono ngisor iki file unggahanku tak kemas dadi file.rar, amargo yn tak unggah siji siji ketokmen kok menguras kuotaku .:( :( :( ....
monggo dipun pendet Gending pahargan temanten sing ana Versi Fileshare punika ....
    1. Ldr Santimulyo pl.5
    2. Monggang Sl.My
    3. Kodok Ngorek _Ktw Laras Maya Pl.Br
    4. Ktw Subokastowo pl 6
    5. Ktw Langengita SrinarendraPl.Br
    6. LCR Kebogiro Penganten Pl.Br
    7. Lcr Udan Mas Pl.Br
    8. Ldr. Wilujeng Pl.Br
    9. Ldr. eling-eling Pl.6
    10. Ayak-ayakkan Sl.My
    11. Ldr Babar Layar pl 6
    11. Ldr Sriwidodo Pl.Br
    12 Ktw. Puspawarno Sl.My
      Ojo lali saran lan kritik kanggo Blog sing ora ono manfaat'e iko dulur, matur sembah nuwun .



      Previous
      Next Post »

      Mohon maaf nggih, silahkan berkomentar menggunakan open ID dan akun Google, komentar anonymous dan link hidup akan saya hafus, mohon pengertiannya, matur nuwun. ConversionConversion EmoticonEmoticon