KRITIK DAN SARAN

loading...
Matur nuwun dumateng kadang-kadang sedoyo, ingkang sampun nglonggaraken wekdal wonten blog kulo meniko.Tanpa kritik lan saran panjenengan sedanten, kula mboten saged ngembangaken uneg-uneg kulo.

Terima kasih kepada teman-teman semua, yang telah meluangkan waktu untuk memberi kritik dan saran kepada saya.
loading...

Post a Comment

34 Comments

  1. Menawi kepareng kulo nyuwun file Mp.3 gendhing2 kagem upacara temanten mas, kagem tombo kangen poro kadang ingkang wonten tlatah pasundan, matur nuwun

    ReplyDelete
  2. kagem mahendra irama ingkang winulyo kulo saking polres barito selatan tlatah kalimantan tengah menawi keparing mbok di paringi file MP3 gendhing kagem upacara temanten mas , kulo sak rombongan sanget ngentosi amrih kalaksanan penyuwun kulo sak rombongan matur nuwun

    ReplyDelete
  3. Nuwun pangapunten pak, sakjanipun sampun kula upload sedanten pak, menika link ipun http://campursariringkes.blogspot.com/search/label/Gending%20temanten , tapi kedah wonten software pendukung nggih menika Internet Download Manager, otomatis saget panjenengan unduh, matur nuwun saran ipun .

    ReplyDelete
  4. ndownloadnya lebih enak yg lewat 4shared drpd mediafire. trima kasih

    ReplyDelete
  5. 4shared hampir penuh gan, harap maklum ...:) :) .

    ReplyDelete
  6. Stylenya untuk Roland saya tunggu di ersycom@gmail.com Makasih Pak Teguh...

    ReplyDelete
  7. cek aja pk, sudah saya kirim ..... nuwun.

    ReplyDelete
  8. Sudah saya cek tapi belum masuk, Pak Teguh. Mksih...

    ReplyDelete
  9. weleh ..... unduh 4shared aja ya pk, ini linknya http://www.4shared.com/file/sTtUr_aQ/1_Style_Roland.html ... maaf ....

    ReplyDelete
  10. "Matur nuwun sanget Pak Teguh, nyuwun pangapunten menawi kulo ngrepotaken..." Tapi saya percaya dan yakin bahwa Pak Teguh orangnya sabar dan pema'af. Style sudah saya coba di Roland GW-8 dan ternyata BISA, Pak...! Style yg lain "IN BOX" ya Pak...

    ReplyDelete
  11. Nguri-uri budoyo adiluhung budoyo jawi pancen hebat, matur nuwun pak teguh, Berjiwa tradisi berwawasan Teknologi, sugeng momong anak putro, mugi tansah pinaringan kawilujengan lir ing sambekolo

    ReplyDelete
  12. Pak Teguh, ingkang dipun gelar wonten ing dunia maya meniko punopo kagungan aslinimpun MP3, manawi wonten wah kepingin banget .... kagem tombo kangen

    ReplyDelete
  13. Matur nuwun panglembananipun, Mp3 puniko asli koleksi pribadi, umpami bapak badhe betahaken monggo kulo aturi hubungan lewat email mawon ...

    ReplyDelete
  14. Pak Bos, nek kepareng Kulo nyuwun Midi lumiting asmoro kaleh sambel kemangi. suwun pak

    ReplyDelete
  15. Wonten gendhing bonangan "sarung jagung" punopo mboten Pak De?

    ReplyDelete
  16. Terima kasih banyak untuk Pak Teguh atas gending gendingnya, karena saya dapat memenuhi perpintaan ibu dan ayah saya yang sudah sepuh untuk mencarikan gending gending jawa, terima kasih pak.

    ReplyDelete
  17. Terima kasih banyak untuk Pak Teguh atas gending gendingnya, karena saya dapat memenuhi perpintaan ibu dan ayah saya yang sudah sepuh untuk mencarikan gending gending jawa, terima kasih pak.

    ReplyDelete
  18. Terima kasih banyak untuk Pak Teguh atas gending gendingnya, karena saya dapat memenuhi perpintaan ibu dan ayah saya yang sudah sepuh untuk mencarikan gending gending jawa, terima kasih pak.

    ReplyDelete
  19. Waah mboten wonten style kagem keyboard Yamaha nggih Mas...?

    ReplyDelete
  20. ngapuntene pak, menawi kepareng dalem badhe nyuwun blog ingkang kagem sinau Cak, berdawai 4 (baja), senar atas berjumlah 2, dalem pun gadhah alatipun ewosemanten dalem dereng saget ginaaken, suwun sedantenipun, ngapuntene menawi lepatipun dalem

    ReplyDelete
  21. kulo remeng sanget wontenipun blog meniko. kulo nywn ..dipn tambah kolekssinipun.... khususipun gending2 jawi... matur nuwun...

    ReplyDelete
  22. kulo remeng sanget wontenipun blog meniko. kulo nywn ..dipn tambah kolekssinipun.... khususipun gending2 jawi... matur nuwun...

    ReplyDelete
  23. maturnuwun sanget.. blog yang bermanfaat pak...

    ReplyDelete
  24. maturnuwun sanget.. blog yang bermanfaat pak...

    ReplyDelete
  25. matur suwun sampun kepareng leyeh2 wonten Blog kawulo ....

    ReplyDelete
  26. Menawi kepareng kulo nyuwun file sample kendam bem kalih Gong mas, kagem latihan damel sampling, saking muara tebo jambi. matur suwun

    ReplyDelete
  27. sampun kulo kirim wonten gmail jenengan mas ...

    ReplyDelete
  28. Kepareng derek matur lan nyuwun pirso, manawi badhe download lagu/gending keroncong dll, langkung sangking setunggal kados pundi nggih....maklum cah ndesit lho, gunging panuwun
    Cak Markeso

    ReplyDelete
  29. monggo jenengan pilih piyambak ms anonim ...

    ReplyDelete

Mohon maaf nggih, silahkan berkomentar menggunakan akun Google, komentar anonymous dan link hidup akan saya hafus, mohon pengertiannya, matur nuwun.